O fuaiupu na, O mea na

O le Tusi o Pese o le uluai tuufaatasiga o solo i loʻu atunuu,

e fai ma sui o le fatuga solo mai le Western Zhou Dynasty i le ogatotonu o le Spring ma le Autumn Vaitaimi, lea o loʻo i ai le faʻamatalaga o le alofa i se vaega tele.O solo alofa i totonu o le "Tusi o Pese" e mafanafana ma alofa, mama ma natura, ma o le fesuiaiga o le loto ma le loto, ma le fetaui o le alofa ma le alofa.E ui lava o le tele o solo alofa i augatupulaga mulimuli ane e matua maualalo lava i le "Tusi o Pese" i le tulaga tau tusitusiga, e mafai ona manatu o le tofi ma le atinaʻeina o le "Tusi o Pese".

Mo le tagata ua taʻua o Yiren e na o le tasi le itu, na manatu le tamaloa ua latou alofa i le selau tausaga talu ai, ma o lena itu o le a toe feiloai pe a mavae le selau tausaga o le toe faafouina.O le mea lea, e tusa lava pe o le pito i luma o le "lagi e lanumeamata, o le sau paʻepaʻe o le aisa, ma o le auala e umi ma umi", e te alu pea i luga o le vai, ma faʻamoemoe e vaʻai oe i mea uma, ae o oe i le ogatotonu o le vai. e peiseai ua fuafua e mamao ese mai ia te oe ma.

E na'o le lalolagi e iloa "o se tama'ita'i lalelei o se tamalii."Peitai, o ia

na te le'i iloa o le a alu le tamaloa i le solo i aso uma i le vao ofe e feiloai ai ma le fafine, ma faatalitali mai le oso a'e o le la i sasae seia oo ina tosoina e le susulu o le la le lalolagi e sola ese, ma mulimuli ane seia oo i le siuleo o le Jujiuguan Pass. .I lea aso ma lea aso, sa ou mapuea i le le fiafia, ma faaauau pea ona faamoemoe ma le faamoemoe i le aso na sosoo ai.

E le fia iloa e alii ma tamaitai pe na faapefea ona latou faatasi, ae na ona latou iloa o le taimi e faatasi ai o le taimi sili lea i le olaga o le tasi ma le isi.E mananaʻo tane i le taimi e nofo ai i se taimi matagofie, ae manatu fafine o le taimi e pei o se vanu.O lea la e i ai le mapuea o le "E fautuaina e inu ma matutua ma lau paga; o le piano ma le seren e i totonu o le aiga tupu, e matagofie mea uma".

“O le oti ma le ola ua fusia faatasi, ma o le a outou fiafia faatasi ma ou

paaga, uu lou lima, ma ia matutua faatasi ma lau paaga.” E le o se solo alofa lenei, ae o se tautoga na faia e fitafita a o lei o atu i le taua. .Ae e toafia tagata e mafai ona malamalama o le tautoga ua na o se folafolaga i le matagi.O le matagi e agi mai e pei o se daneliona ua tafetafea mamao, ma e leai se tasi e finau i ai.O tala i le Tusi o Pese ua vavaeeseina mo le sili atu nai lo 2,000 tausaga, ma e sili atu i le 2,000 tausaga ua tuua ai Lu You ma Tang Wan faanoanoa e faapea "e ui lava o loo i ai le sootaga mauga, e faigata ona lagolagoina le tusi brocade"; Liang Shanbo ma Zhu Yingtai faitioga e "liu uma i pepe ma siva, ma o le alofa ma le alofa e le leai se loto"; Nalan Rongruo ma Lu "o se ulugalii mo o la olaga atoa, e alofa le tasi i le isi ae le o se tafaoga tauaso". liliu matagofie, ma le matagofie na galo;o tuluiga o le lalolagi ua le o toe talanoa i ai, ua na o le amataga o le tasi vaega ma le faaiuga o le tasi vaega.

O solo, i upu tuufua ma le matagofie, o loo faamatalaina ai le mea na tusia

na va'ai, fa'alogo pe na o'o i le tagata.O le taunuuga o le solo e matagofie ma tuufua, ae le o le faanoanoa po o le olioli, ua na o tagata e goto i ai.

GT-Au

Taimi meli: Aukuso-09-2022