Le Aafiaga o tau uamea ile Nucor Corp

Charlotte, NC-based steelmaker Nucor Corp. lipotia maualalo tupe maua ma tupe mama i le kuata muamua o le tausaga.O tupe mama a le kamupani na pa'ū i le $1.14 piliona, po o le $4.45 i le sea, ua matua pa'ū mai le $2.1 piliona i le tausaga na muamua atu.

O le faʻaitiitia o faʻatauga ma tupe mama e mafai ona faʻatatau i le maualalo o tau o le sila i le maketi.Ae ui i lea, o loʻo i ai pea le faʻamoemoe mo pisinisi uamea ona o le maketi faufale e le o ni fale nofomau o loʻo tumau pea ma maualuga le manaʻoga mo uamea.

Nucor Corp. o se tasi o kamupani u'amea tele a Amerika, ma o lona fa'atinoga e masani ona va'aia o se fa'ailoga o le soifua maloloina o le alamanuia.Ua afaina le kamupani i feeseeseaiga tau fefaatauaiga i le va o Amerika ma Saina, ua mafua ai ona maualuga le tau o le uamea mai fafo.

O le maketi faufale e le o ni fale nofomau e tumau pea le mausali e ui lava i luitau, o se tala fiafia lea mo le pisinisi uamea.O le alamanuia, lea e aofia ai galuega faatino e pei o fale ofisa, falegaosimea ma faleteuoloa, o se punavai taua o manaoga uʻamea.

O loʻo faʻamoemoeina e Nucor le manaʻoga mo le sila e tumau pea le malosi i tausaga a sau, faʻamalosia e le fausiaina ma atinaʻe tetele.O loʻo faʻatupeina foi e le kamupani ni fale gaosi oloa fou e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga ma faʻaleleia tupe maua.

O loʻo feagai le pisinisi uʻamea ma le tele o luʻitau e aofia ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi, siʻitia tau o mea e faʻaaogaina, ma feeseeseaiga geopolitical.Ae ui i lea, faatasi ai ma le manaoga mo le uʻamea o loʻo maualuga pea, o kamupani e pei o Nucor Corp. o loʻo sauni e faʻafetaui nei luitau ma faʻaauau pea ona faʻatupulaia a latou pisinisi.


Taimi meli: Me-18-2023