O le vaiaso fou ua fa'atulaga ai le tau o uamea

E ui o le tulaga o loʻo i ai nei maketi uamea e mafolafola, ae o avanoa o loʻo natia.Aʻafia i le faʻamoemoe vaivai o le toe amataina o le gaosiga e uʻamea uʻamea, o le maketi uamea e faigofie ona tulaʻi ma faigata ona paʻu.E le gata i lea, a o latalata mai le Tausaga Fou, sa i ai se upu i le maketi uamea, "o le a tulaʻi mai tausamiga uma" talu mai aso anamua.A faʻatatau i le moni o le maualuga o le tau faʻaagaga o le taumalulu, faʻateleina tupe faʻaagaga, ma le saoasaoa vave, i le leai o ni tala tetele, o loʻo faʻamoemoeina o le tau o le uamea o le a faʻatupulaʻia i le vaiaso a sau ma faasolosolo malie.

Uamea-Tau-11

1.mata oloa maketi

Omea Umea: Luga

Ona o le siʻitia talu ai nei i tau o koko ma faʻatapulaʻaina o gaosiga ma le faʻapipiʻiina i Tangshan, e sili atu ona iloga le faʻatinoga o le lump ore ma maualuga tau.I le taimi nei, o kamupani uʻamea o loʻo sauniuni lelei fale teu oloa i le taumalulu ma faʻaleleia le fua faatatau o le ogaumu.O nisi ituaiga o punaoa ua le lava.O le maketi o le uamea ua faʻamoemoe e fesuisuiai malosi i le vaiaso fou.

Coke: luga

O loʻo faʻamalosia le tuʻuina atu o coke, ua faʻateleina le faʻatauga i fale uʻamea, ma ua utiuti le sapalai ma le manaʻoga;o le tau o le koale e lagolagoina malosi, ma ua talia e fale gaosi uamea tetele i Hebei le siitaga o tau.Talu ai nei, o le taamilosaga lona lua o faʻaopoopoga o koko e ono faʻatinoina vave.O lo’o fa’amoemoe o le a mautu ma malosi le maketi i le vaiaso fou.

Si'i: luga

I le taimi nei, ona o le manaʻoga mo le toe faʻaleleia ma le teuina o le taumalulu, o nisi fale gaosi uʻamea ua faʻatupulaʻia fua, ae o le ogaumu eletise uʻamea uʻamea o le a faʻasolosolo ona taofia le gaosiga ma aso malolo, ma o le manaʻoga mo le uamea e vaivai, ma o loʻo i ai le mamafa tele i luga o le uʻamea. faaauau pea ona tulai mai.O lo’o iai le fa’amoemoe o le a mautu ma malosi le maketi uamea i le vaiaso fou.

Pig Iron: Malosi

Talu ai nei, ua si'itia ai tau o u'amea, uamea ma coke, ma ua matua si'itia le tau o le u'amea pua'a.E le gata i lea, o le inventory pressure o u'amea e le maualuga, ma ua si'itia le tau o le puaa.I le taimi nei, o le manaoga i lalo e lautele, ma o le maketi uʻamea puaa e faʻamoemoe e tumau pea i le vaiaso a sau.

 

2.E tele mea taua

1. I le 2022, o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le fua o le faʻatupeina o aseta tumau i felauaiga, lea o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo le sila pe a uma le tausamiga.

E ui lava e leʻi faʻasalalauina faʻamatalaga faʻamaumauga o aseta tumau a le atunuʻu i le 2022, o faʻamatalaga eseese o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai i lenei tausaga, o loʻo faʻaalia e loʻu atunuʻu o loʻo faʻapipiʻiina le "agavaʻa alualu i luma" ma ausia le "lelei ma le mautu tupe teufaafaigaluega".I le National Transportation Work Conference i le 2022, "lelei ma mautu tupe teufaafaigaluega" na lisiina o se tasi o "ono aoga" manaʻoga mo le tausaga atoa.

2. Ua faʻalauiloaina faiga faʻavae mo le teuina o le taumalulu o uʻamea eseese.O tau o le teuina o le taumalulu e masani lava ona maualuga, ma o faʻaitiitiga faʻaitiitiga, ma o le aofaʻi o le teuina o le taumalulu ua faateleina i lea tausaga ma lea tausaga.

O nisi uʻamea uʻamea i Shanxi ua maeʻa le fuafuaga muamua o le teuina o le taumalulu, ma o le tau o le teuina o le taumalulu lona lua ua siitia e 50-100 yuan / ton.O u'amea u'amea e le'i fa'aaogaina le faiga fa'apolokalame mo le teuina o le taumalulu o lo'o loka uma i totonu o le tau ma e leai se isi faiga fa'apitoa.I le taimi nei, o le aofaʻi o faʻatonuga o le teuina o le taumalulu na maua e fale uʻamea i le faʻataʻitaʻiga fuainumera ua oʻo atu i le 1.41 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 55% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.E le gata i lea, e le mafai e Shougang Changzhi ona fuafua le faiga o le teuina o le taumalulu, o Shanxi Jianlong o loʻo faʻaauau pea ona faʻafefe, ma o lona lava teuina e matua maualuga lava.E oʻo mai i le taimi nei, o le aofaʻi o le taumalulu o le teuina o uamea i Henan e 1.04 miliona tone, o le aofaʻi atoa e sili atu le maualuga nai lo le tausaga talu ai.Mai faʻamaumauga faʻamaumauga, faʻatusatusa i le faʻailoga tutusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, o le teuina o le taumalulu i lenei tausaga ua siitia i le 20%.O fale u'amea o lo'o i ai nei ua tumu i oka ma ua le toe taliaina ni oka mai fafo, ma o nisi u'amea e mafai lava ona talia oka, ma o le aotelega o le taumalulu e mafai ona fa'atupula'ia.

3. O le talepeina o nisi o galuega fa'atau fanua i Haihua Island, Hainan ua fa'aalia ai o le fa'afaigaluegaina o fale e sili atu ona fa'ata'atia ma fa'atatau.

I le taimi nei, o le tuʻuina atu o fanua faʻatau i totonu o taulaga muamua i totonu o le atunuʻu e sili atu nai lo le manaʻoga, ma o loʻo faʻaalia le siʻitia o taulaga lona tolu ma le fa.I le aotelega, o fanua fa'ataufale o lo'o i totonu o se tulaga sa'o ma vaivai.Ae ui i lea, o le maketi o fale i totonu o taulaga lona tolu ma le fa o loʻo vaʻaia le faʻatupulaia pea ona o le manaʻoga lagolago.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le China Index Research Institute, o le faʻatupulaia o tau o fale fou i Xuzhou o le a oʻo atu i le 9.6% i le 2021, faʻamuamua i totonu o le 100 pito i luga o le atunuʻu, sosoo ai ma Xiʻan, lea o le a siitia ai le tau o fale i le 9.33. %.

I le aso 7 o Ianuari, na faʻasalalau ai e Beijing faʻamatalaga o le vaega muamua o fanua tuʻufaʻatasia sapalai i le 2022 i le amataga, ma avea ma uluai taulaga i le atunuʻu e faʻalauiloa galuega fou.Na faavasega e le tusitala ma maua ai o le afa o fasi fanua e 18 ua faatuina le vaega faatau atu o fale o loo i ai nei, o le tau sili ona maualuga e le sili atu i le 15%, ma o le averesi fua faatatau o le tau o le pito i luga o le tau o fanua. seti i le 7.8%.


Taimi meli: Ian-11-2022