O nisi nei o ata sili ona mata'ina na pu'eina mai le lalolagi atoa i le vaiaso talu ai.

O i latou sa auai i le Fonotaga a Ta'ita'i o le Vaega e To'aluafulu (G20) na pu'e mo se ata fa'apotopotoga i Roma, Italia, Oketopa 30, 2021. Na amatalia le Fonotaga lona 16 a Ta'ita'i G20 i Roma i le Aso To'ona'i.

O se faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai ai se foafoaga na faia i sukalati i le afiafi o le faʻauluina o le 26th Paris Chocolate Fair i le Versailles Expo i Pale, Farani, Oketopa 27, 2021. O le 26th Salon du Chocolat (sukalati faʻaaliga) ua faʻamoemoe e faia mai ia Oketopa 28 e oʻo i le Oketopa. Nov 1

O se fafine o laei e pei o le Wonder Woman o loo fusi lana tama teine ​​​​ua laei e pei o Snow White a o ia mauaina lana tui muamua o le tui SINOVAC a Saina e faasaga i le faamaʻi o le coronavirus (COVID-19) a o amataina e le malo Colombia se tui puipui mo tamaiti, i Bogota, Kolomupia, Oketopa 31. , 2021.

O teine ​​e auai i le Palesitina Chess Championship mo Tamaitai 2021, lea e faatulagaina e le Palesitina Chess Federation, i le West Bank city o Heperona, Oketopa 28, 2021.

Ua tuu e se ofisa palota i luga o le laulau se pusa palota e leʻi tatalaina mo le palota a le maota maualalo a Iapani i le nofoaga autu e faitau ai i Tokyo, Iapani, Oketopa 31, 2021.

O lo'o va'aia se mata'utia i tafatafa o le auala i Schomberg, Ontario, Kanata, i le aso 31 o Oketopa, 2021. O tausaga ta'itasi a'o lumana'i Halloween, e faia ai le Tauvaga a le Schomberg Scarecrows e fa'atupu ai se fa'alavelave fa'aalaalafaga e a'afia ai aiga, pisinisi ma fa'alapotopotoga.E masani lava ona faʻaalia le scarecrows seʻia oʻo i Halloween pe a maeʻa le tauvaga.


Taimi meli: Nov-01-2021