Saina uamea tau siitia se popolega mo se taimi puupuu

O popolega e uiga i le le lava o le uʻamea i Saina e le faʻavaeina ma o le siʻitia o tau talu ai nei na tele lava ina mafua mai i mea tau maketi mo taimi pupuu, fai mai tagata atamamai.

SteelHome Saina Steel Price Index

SteelHome-Saina-Steel-Price-Index
"E leai se le lava o sapalai. O le siʻitia o tau e le o se ata tonu lea o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o loʻo iai nei, "o le tala lea a Wang Jing, o se tagata suʻesuʻe ma le Lange Steel Information Research Center.
I le Aso Gafua, o tau o oloa uamea, siaki e le ogatotonu, na siitia i le 6,510 yuan ($1,013) i le metric tone i le averesi, o se siitaga i totonu o aso e 6.9 pasene.Na maualuga atu nai lo le maualuga iloga na vaaia i le 2008, fai mai tagata atamamai.O tau o le Vasega-3 rebar na siitia i le 389 yuan i le tone, ae o le tau o le coil hot-rolled na siitia i le 369 yuan i le tone.O le lumana'i autu mo le u'amea, u'amea vevela ma pa'u ua maualuga uma i lo latou tapulaa i aso taitasi.
O tau o sea o pisinisi uamea autu ua siitia foi i aso talu ai nei, e tusa lava pe na tuuina atu e le au suʻesuʻe maketi lapataiga e uiga i suiga le masani ai o tau.
Shenzhen-listed Beijing Shougang Co Ltd na taʻua i se faʻamatalaga i le Aso Gafua e faʻapea, o galuega a le kamupani, tulaga i totonu, ma le siosiomaga pisinisi i fafo e leʻi vaaia ni suiga tetele talu ai nei.
Fai mai le kamupani o ana tupe maua mo le tolu masina muamua o le tausaga na siitia i le 29.27 piliona yuan, i luga 69.36 pasene i tausaga taʻitasi.O tupe mama e maua mai i tagata e umia sea na siitia i le 428.16 pasene i tausaga taʻitasi i le 1.04 piliona yuan.
Fai mai Wang, o le siʻitia o tau o le uʻamea mo taimi pupuu e tele lava ona o popolega e uiga i le le lava o sapalai.Fai mai Saina o le a vaavaai i le maualuga o le carbon emission i le 2030 ma ausia le carbon neutrality i le 2060. O loʻo fuafua foʻi le malo e suʻesuʻe polokalame faʻaitiitia gafatia a le alamanuia uamea.
O le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi na muamua faʻasalalau tulafono faʻamalosi mo le fesuiaʻiina o gafatia.Fa'afesuia'i malosi u'amea o lona uiga o le fesuia'iina o le malosi fou e fa'afo'i mo tapuni i se isi nofoaga fa'atasi ai ma fua fa'atatau e sui ai.
E tusa ai ma tulafono o le a faʻamalosia i le aso 1 o Iuni, o le suiga lautele o suiga o le gafatia o le a le itiiti ifo i le 1.5: 1 i vaega autu mo le puipuia ma le pulea o le filogia o le ea, lea e aofia ai le itulagi o Beijing-Tianjin-Hebei ma le Vaitafe o Yangtze. itulagi Delta.Mo isi vaega, o le fa'asologa o suiga lautele o le a le itiiti ifo i le 1.25: 1.
Xiao Yaqing, minisita o alamanuia ma faamatalaga faatekonolosi, fai mai talu ai nei o Saina ua naunau e taofia le gaosiga o uʻamea mataʻutia ina ia mautinoa ai le pa'ū o tausaga taʻitasi i lenei tausaga.
O le faʻaopoopoina o le taua i luga o le faʻatonutonuina o le gafatia o loʻo faʻateleina ai faʻamoemoega maketi i luga o tau maualuga o oloa, o le tala lea a Wang.
Xu Xiangchun, faʻamatalaga faʻamatalaga ma tagata suʻesuʻe faʻatasi ma faufautua uʻamea ma uʻamea Mysteel, fai mai e le o fuafua le pulega e taofia le gaosiga o uʻamea uma, ae o le faʻavaveina o faʻaleleia o tekonolosi i le vaega.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o uʻamea uʻamea ma le maualuga o le puipuiga o le siosiomaga e masani ona tuusaunoaina mai pa, o lana tala lea.
Fai mai Wang o le faʻaitiitia o le gaosiga o uʻamea o le a le tupu i se taimi pupuu, ma o sapalai o le a le faʻalavelaveina e pei ona faʻamoemoeina e nisi tagata.O a'afiaga mai le mana'oga o le maketi o le lalolagi ma le tau o lo'o fa'avaivaia fo'i, o lana tala lea.
E tusa ai ma le China Iron and Steel Association, o falegaosi uʻamea autu na gaosia pe tusa ma le 2.4 miliona tone o le uamea leaga ia Aperila, i luga ole 19.27 pasene mai le tausaga na muamua atu.
E oo atu i le aso 7 o Me, o le aofaʻi o oloa uʻamea i totonu o taulaga autu e 29 i le salafa o le atunuʻu na oʻo atu i le 14.19 miliona tone, i luga 14,000 tone mai le vaiaso talu ai, ma faʻaalia ai le tuputupu aʻe lelei mo le taimi muamua ina ua maeʻa faʻaitiitia mo le valu vaiaso, faʻamatalaga mai le nofoaga autu o Lange Steel.

Taimi meli: Me-24-2022