O lo'o fa'agasolo lelei tapenaga mo le bauma CHINA 2020

Sauniuniga mo le bauma CHINA o loʻo agaʻi i luma i le saoasaoa atoa.O le 10th fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga faavaomalo mo masini faufale, masini faufale, masini eli, faufale taavale o le a faia mai ia Novema 24 i le 27, 2020 i le Shanghai New International Expo Center (SNIEC).

55

Talu mai le faʻalauiloaina i tua i le 2002, o le bauma CHINA ua atinaʻe e avea ma mea sili ona tele ma sili ona taua i pisinisi i totonu o Asia atoa.3,350 faʻaaliga mai 38 atunuu ma itulagi faʻaalia a latou kamupani ma oloa i luga o 212,000 tagata asiasi mai Asia ma le lalolagi atoa i le mea na tupu muamua ia Novema 2018. Ua uma ona foliga mai o le a nofoia foi e le bauma CHINA 2020 le avanoa faʻaaliga atoa o loʻo avanoa, o le aofaʻi o e tusa ma le 330,000 sikuea mita.O fuainumera resitalaina o loʻo i ai nei e matua maualuga atu nai lo le taimi nei mo le mea na tupu muamua i tulaga o le numera o faʻaaliga ma le aofaʻi o avanoa faʻaaliga na faʻaagaga,fai mai le Fa'atonu Fa'aaliga Maritta Lepp.

66

Autu ma atinae

bauma CHINA o le a faʻaauau pea i luga o le ala ua uma ona faʻataʻatia e le bauma i Munich e tusa ai ma mataupu o loʻo i ai nei ma atinaʻe fou: O le numera ma le faʻaogaina o masini autu ia o le atinaʻe i le gaosiga o masini faufale.E pei o lea, o masini atamai ma maualalo-emission ma taʻavale faʻatasi ai ma fofo numera tuʻufaʻatasia o le a faʻaalia tele i bauma CHINA.O loʻo faʻamoemoeina foi se oso i luga o le atinaʻeina o tekinolosi ona o le faʻamalosia atili o tulaga faʻamalama mo taʻavale tiso e le mafai ona faʻaogaina, lea na faʻailoa e Saina o le a faʻalauiloaina i le faaiuga o le 2020. O masini faufale e fetaui ma tulaga fou o le a faʻaalia i le bauma. CHINA ma fa'afouga talafeagai o le a tu'uina atu mo masini tuai.

Setete ma atinaʻe o le maketi

O loʻo faʻaauau pea ona avea le pisinisi faufale o se tasi o poutu autu o le tuputupu aʻe i Saina, faʻamauina le faʻatupulaia o le tau o le gaosiga i le afa muamua o le 2019 o le 7.2 pasene faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa o le tausaga na muamua atu (tausaga atoa o le 2018: + 9.9 pasene).O se vaega o lenei mea, o loʻo faʻaauau pea e le malo le faʻatinoina o galuega tetele.Ua valoia e le UBS, i le faaiuga, o le a siitia le sili atu i le 10 pasene o tupe teufaafaigaluega a le setete mo le 2019. O le vave faʻatagaina o poloketi ma le faʻateleina o le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga a le Malo-Tutoatasi (PPP) e tatau ona faʻamalosia atili ai atinaʻe atinaʻe.

O nisi o vaega autu o lo'o taula'i i ai galuega tetele e aofia ai le fa'alauteleina o faiga tau femalagaiga i totonu o le taulaga, fa'aogaina o le taulaga, felauaiga eletise, galuega fa'alesiosiomaga, fa'atauga, 5G ma atina'e tetele i tua.E le gata i lea, o lipoti o loʻo fautua mai ai o tupe teufaafaigaluega i atamai faʻapitoa ma luga ole Initaneti o Mea o le a faʻalauiloaina efougaluega tetele.O lo'o fa'aauau pea le fa'alauteleina ma le fa'aleleia atili o auala, nofoaafi ma femalagaiga i luga o le ea.

77

E pei o lea, ua toe resitalaina e le alamanuia masini faufale faʻatauga faʻatauvaʻa sili ona manaia i le 2018. O le faʻatupulaia o le manaʻoga o loʻo faʻamanuiaina ai foʻi le gaosiga o masini faufale faavaomalo.O oloa faaulufale mai o masini faufale na siitia i le 2018 i le 13.9 pasene pe a faatusatusa i le tausaga talu ai i le US $ 5.5 piliona.E tusa ai ma faʻamaumauga a le aganuʻu a Saina, o tiliva mai Siamani na faʻatatau mo oloa faʻaulufale mai ma le aofaʻi o le US $ 0.9 piliona, o se faʻaopoopoga 12.1 pasene pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai.

Ua valoia e le sosaiete a le aufaipisinisi a Saina, i le faaiuga, o le 2019 o le a faʻaalia i le tuputupu aʻe mautu, e ui lava e le maualuga e pei o le taimi ua tuanaʻi.E foliga mai o loʻo i ai se tulaga manino mo le toe faʻaleleia o tupe teufaafaigaluega ma o loʻo faʻateleina le manaʻoga i faʻataʻitaʻiga maualuga.


Taimi meli: Iuni-12-2020